31 October 2006

31.10 Kathmandu altre cop

Tornem a ser a Kathmandu.
Aquesta vegada mes relaxats i menys ansiosos per fer coses que la primera. Ens hem deixat portar pels carrers carregats de gent, olors i pudors.
Visitat places, paradetes al carrer plenes de flors, temples, mercats i botigues, menjat a tots els restaurants italians recuperant pes i fitness. Moltes hores passades en les multiples llibreries i negocis de muntanya. Impressionant la quantitat de llibreries que hi ha en aquesta ciutat. Llibreries d'un, dos i tres pisos amb prestatgeries carregadissimes de llibres sovint poc ordenats, pero on ho pots trobar tot, sobretot en angles, pero tambe alguna cosa en llengues llatines. M'acabo de comprar "Homage to Catalonia" del George Orwell... i me l'haure' de llegir en versio' original !
I llibres de muntanya: d'aquests de gran format, amb paper satinat i fotos al.lucinants per preus a 1/3 de l'europeu. Properament farem un bon paquet de llibres i robes diverses cap a casa :)

I ara, el dia 2, cap a Lukla, petit poble del Solokhumbu, la terra dels sherpes, on iniciarem un trekk per la zona de l'Everest durant uns 20 dies. Esperem tenir bon temps i gaudir relaxadament d'un dels trekks aparentemnet mes bonics de la terra, i si ens trobem prou forts, farem un intent a l'Island Peak !

Una abracada i fins a la propera possibilitat de conectar-nos.
La Laura, guapissima, passant absolutament desaparcebuda pels carrers de Kathmandu:
Rossa, ulls blaus, discretament vestida, movent les mans com nomes els nascuts als apenins saben fer mentre parlen.
Els mateixos nepalis de Kathmandu li fan preguntes en la llengua local, ningu la para pel carrer pensant que es guiri. A mi, no paren d'oferir-me balsam de tigre, elefants de fusta, hachis, marihuana o serveis de trekking, perque se'm nota que soc de fora.
Pero ella, ja ho veieu: una nepalesa mes :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home