20 July 2006

25.7 Cambodja

El dia 14, entrem a Cambodja.
Des de Bangkok amb bus fins a Aranyapathet son uns 230 Km en 3 hores. Paperassa a la frontera i travessem a peu fins a l'altra banda. La primera impressio' de Cambodja es de desordre i fang.
D'aqui fins a Siem Riep son 160 Km que els aconseguim fer (despres de 4 hores d'espera) amb una furgoneta destartalada: 7 hores, inclosos 3 canvis de roda amb les respectives parades a "tallers", on els mes habils semblen ser els menors que hi treballen.
Arribem a Siem Riep a la 1am amb el cos baldat. La carretera queda sovint innundada en la epoca de pluges, i es un seguit de sotracs durant km i km.
Els dies successius visitem un Llac enrome de la zona, Ankor Wat, mercats saturats i un museu de mines.
El mes impactant de Siem Riep, sens dubte, es la quantitat de mutilats que hi ha al carrer demanant caritat a tot el que faci cara de guiri.

El mes emocionant es visitar el museu de mines anti persona que ha muntat un tecnic en mines que es dedica a natejar camps. Hi mostren mines anti-tanc i anti-persona, a mes de moltes bombes que van fer llufa durant les guerres. Actualment encara hi ha 7 milions de mines "plantades" a Cambodja i cada dia hi ha 10 nous ferits o morts.






L'ataccio historica i principal desti turistic del pais es Angkor Wat.



L'anecdota es la picada d'un insescte desconegut al brac (em falta la c trencada) de la Laura que li fot una flamor guapa, guapa durant 3 dies.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home