13 July 2006

13.7 Marxem de Thailandia

Hola a tots !
Despres d un mes a Thailandia hem decidit marxar dema cap a Camboja. De fet nomes hem visitat Bangkok i el Sud del Pais, pero dedicant temps i coneixent cada raco pel que hem passat. Despres de visitar les 3 illes del Golf i l arxipeleg Ang Thong (on hi vam dormir una nit) varem entrar a la Peninsula Malaca on vam visitar el Parc de Kao Sok: selva tropical-monzonica amb un regim de pluges de 3500 mm any (tot el dia xops) i amb una diversitat vestial d animals.Seguit, cap a Krabi, a escalar i visitar platges. D alla, cap a Phi Phi on a part de l encant de l entorn i el fons mari, el mes brutal de tot es sentir les histories de supervivencia del Tsunami.
D alla de nou a Bangkok passant per una Puket on contrasta la lepra del Gipsy Village (Est), amb la destruccio urbanistica i social de Patong (Oest), on milers d occidentals frustrats venen a buscar el mateix alcohol i la mateixa musica que a casa, amb l afegit de poder-se emportar a l hotel una indigena a baix cost. (perdoneu, pero es que pica...).
Pais d una bellesa natural desbordant que potser va suaument caient en una subtil decadencia camuflada per les fotos i les platges dels tour-operadors.Esperem que sapiguen/m salvar-lo a temps.Us passo algunes de les fotos que hem pogut anar fent. Sense buscar gaire hi ha racons mooolt guapos on hi trobes tranquilitat i espectacle natural.
Una abracada !

0 Comments:

Post a Comment

<< Home